ponedeljek, 25. januar 2010

~~~~~~~~~~~~PAPIRČKANJE~~~~~~~~~~~~~

Že s skoraj slabo vestjo spremljam tiste ta pridne blogerke, ki vsak dan objavijo kaj novega. Pa ne samo kaj novega, tri nove stvari, kaj boš samo z eno... uh...

Saj sem vmes kaj naredila. Tisto: ej, jutri rabim. Ali še bolje: čez dve uri rabim. Ali še bolje: ej, a imaš, takoj rabim. In vedno, ko hitim in delam nekaj na pol, si rečem, da je zdanjič.

Sem se odločila, da si naredim nekaj zaloge, se v miru igračkam, delam kar mi paše. Ne voščilnic takrat, ko imam v mislih full dobro verižico, ki sem jo videla na eni tetki v trgovini.







... in še kupček tistih - nekoč bom na voščilnici, škatlici, kazalu - slikic


Spotoma sem ugotovila da NUJNO rabim: papirne radirke, tiste ta tanke, z debelimi ne pridem nikamor. Dobre majhne škarjice, ki režejo, ne grizejo. Pa zraven šolo natančnega in potrpežljivega izrezovanja. Štance, štance, štance... kup štanc. Pa seveda štampiljke, bi imela, ammm, no, ne vem katere, pač... BI. Ja, pa če sem že pri BI IMELA: kar naenkrat BI IMELA tudi hroščka, pa luknjač, ker BI poskusila naredit kakšno knjigico... jao, svašta.

Nakupila sem kar nekaj papirjev, barvastih, takih in drugačnih, čaka me kup slik, ki morajo v roku enega meseca pristat v lepem albumu. Lepem, ne kičastem. Album sem kupila, ga bom pač malo predelala.

Zdaj BI šla pa fimat. Ali pa mogoče raje dasat. BI naredila ene slikice za na steno. Ali pa BI raje oblekla kozarce, to imam tudi že dolgo v planu. Ali pa če BIIIIII.......................................

3 komentarji:

Sonja pravi ...

Hehe, meni so tvoji izdelki čist fajn, samo malo redko jih pokažeš :))
Tisti BIII je pa meni hudo znan :) Še najraje bi delala vedno kaj drugega kot tisto, kar naj bi :)))

Suzy pravi ...

Malo bremzaj s tem svojim Biii. Glede kupovanja, mislim. Ker če uspeš zabremzat, potem ugotoviš, da glih vsega ne nujno rabiš. Da se da kaj naredit tudi drugače :)

Brigita pravi ...

kakšno olajšanje čutim..evo pa še nekdo tako razmišlja kot jaz..lepo zapisano..
l.p.
Brigita