ponedeljek, 20. december 2010

Srečala sem svoj rep




....bi ga, če bi ga imela



Kar naenkrat je bilo treba v dveh dneh narediti cel kup stvari.

Najprej je nastal tale kupček voščilnic - z glinenimi ploščicami, izdelana notranjost, žepek za denar. Metuljček mi je všeč, mogoče malo prazen, a je še doma in čaka na preblisk. Karkoli sem dala gor, je bilo preveč.


Bela das me ne potegne, ni mi všeč, tudi barvanje mi ne gre tako dobro, da bi nastalo kaj lepega.

Rjava je boljša. Rjava + globin je pa zmagovalna kombinacija, se mi zdi, da naredi še lepšo barvo. Sem si naredila zalogico ploščic, vem da bodo prišle prav. Nujno moram kupit nekaj jute.


Vmes dve z mojimi novimi štampiljkami, so mi všeč





Pa še ena kar tako







Tortica, ena za znanko, brez glutena, da se je lahko možek sladkal. So rekli, da je bila dobra, me čaka košček za poskusit. Ananasova in jagodna. Mmmmm




Pa še ena, ledena, torta za sina. Izbral jo je zaradi imena, prepričan, da je noteri sladoled. Ni :)))). Ampak ravno tako je dobra, čokoladna, smetanova, cukrasta.


Tale marjetičasta verižica je začela nastajat že dooolgo nazaj, eno moram naredit še zase, ker je res kjut. Dela z njo pa kar nekaj, predvsem brušenja. Adijo nohti.


2 komentarja:

Vladuška pravi ...

Koliko enih raznolikih zadev. Čestitke so zelo zanimive s temi ploščicami, ob tortah se mi cedijo sline, pri verižici pa ti verjamem, da nimaš več nohtov, samo se je splačalo.

Anonimni pravi ...

krasno si naredila voščilnice, njami torte in ogrlico, ki kar kliče po pomladi, ....

lp
iris