nedelja, 31. julij 2011

nedelja-sonček-kolo in preveč časa

 

 

Danes je en tak lep dan, po včerajšnjem kislem večeru, ko se nisem spravila ven. Najbrž bom šla do Zbilj, kjer je danes popoldan likovna tržnica.

IMG_0013

Ampak prej moram počakat, da pride princeska domov, pa da pride mož domov (hehe, to zna trajat). Ne vem zakaj, ampak mi je zoprno, ko vem, da pridejo otroci v prazno hišo. Čeprav vem, da je dovolj velika, dovolj samostojna…. Kompliciram? Moj bi sigurno rekel, da ja Smeško

IMG_0001

Danes bo pri njej prespala prijateljica. Me je rekla kolegica: A pa ti to pustiš???? Haloooo????

Hmmm, ja…. pustim. Premišljujem, zakaj ne bi. Kaj bi se lahko zgodilo, kar se ne bi smelo? No, lahko katera pade, lahko… lahko… Vseeno mi je to, da si posteljeta na tleh in klepetata (beri: se režita) do 11h, pa za zajtrk jesta palačinke, ne zdi nič groznega Smeško. Vseeno ne kompliciram tolk, a ne?

IMG_0019IMG_0006IMG_0023

Princeska je medtem, ko pišem, prišla domov. S prijateljico. Menda ju ne bom pustila sami? Ne, tega pa res ne. Spet kompliciram?

IMG_0033

Saj res, danes sem povabljena na kavo. No, ne ravno danes, ko se bom spomnila, da imam čas. Kako čudno, pri vsem tem času… ga res nimam, se mi ne da, ali je še kje kak vzrok? No, sedaj sem se spomnila, tudi jaz moram eno na kavo povabit… ko bo imela čas SmeškoSmeškoSmeško Grem sms pisat

IMG_0072

Tele slikice so nastale zadnje par dni, ko sem kar tako, mimogrede vzela fotoaparat v roke. Še ena stvar, ki jo moram kupit: fotoaparat. Je možek jasno povedal, da je ta NJEGOV.

IMG_0041 IMG_0056 IMG_0117 IMG_0027

Pri plevelu je treba mal zamižat, saj veste to, a ne?

Ajaaaaaa, še tole: naredila sem si celo eno ogrlico. Tako, ta hitro, ker sem pač rabila nekaj oranžnega

IMG_0099

3 komentarji:

Neža pravi ...

Joj, kakšen prijazen smrček :)

Pa tista rožžica spodaj, ki se solzi, se spomnim kako to dišiiiiii. Z mami sva prvi cvet dočakali po ne vem koliko letih, pa sploh nisva vedeli, da to perje tudi cveti. Potem pa je v hodniku en dan tako zadišalo, da sva začeli raziskovati od kod prihaja ta vonj. In sva ga našli, skritega med gostim perjem pod obešanko. Popolno presenečenje :)

Glede tvojega tempa pa ... je ravnopravšnji, tak, kot ti paše. Meni je bila udeležba na tekmi samo dodatna motivacija, itak pa je glavno, da ti uživaš sama s sabo in da opaziš napredek, pa ni važno, kako hiter je ;)

dunja pravi ...

Pri nas tale roža cveti kot nora, ima vsaj 20 cvetov. Čez noč zimski vrt, kjer jo imamo, zapiramo prav zato, ker preceč diši :) :) Zjutraj pa je treba takoj vrata odpret
Cvetki so pa lepi. Jih moram shranit, ker so posušeni uporabni na voščilnicah. Aja... pa ko se cvet usuje, pade na tla vse naenkrat, prav konkretno zaropota.

Anonimni pravi ...

Dobra objava, hvala